fbpx

Vi tittar in hos Västerås Tidning – en kund och samarbetspartner sedan länge

13 april, 2021

Vi tittar in hos Västerås Tidning – en kund och samarbetspartner sedan länge

Västerås Tidning startade 1992 och är idag en av Sveriges största gratistidningar. De brinner för att leverera gratis lokaljournalistik och för att bygga varumärke åt sina lokala kunder. Tidningen distribueras till alla hushåll i Västerås, Hallstahammar och Surahammar kommun och finns tillgänglig i tidningsställ i hela Västmanland.

När Västerås Tidning nyligen flyttade till nya lokaler hörde de av sig för att få hjälp med kontorsflytten. Redaktionen har även fått flera nya cirkulära, återanvända möbler till såväl deras kontor som konferensrum. Vi pratar med Peter Alexandersson, VD på Västerås tidning.

Hur gick kontorsflytten tycker du?

– Det var en självklarhet för oss att vända oss till Exin när det var dags för flytt. Peter Stålhand som var vår kontaktperson hos Exin tog ett helhetsgrepp kring flytten, så det var väldigt smidigt och uppskattat av alla våra medarbetare, säger Peter.

Trivs ni bra i era nya lokaler?

– Vi trivs jättebra här! Just nu är vi igång igen och bygger om våra lokaler lite. En filmstudio och en fotostudio har redan byggts och vi har gjort om två stora kontor till mötesrum. Naturligtvis har Exin fått leverera möbler även denna gång.

Det blir väldigt fint. Hur är läget på tidningen idag?

– Vi jobbar hemifrån i stor utsträckning sedan ett år tillbaka ungefär, men förhoppningsvis kommer vi att få jobba mer från det nya kontoret i framtiden. Det funkar ändå bra för oss eftersom vi har programlösningar och teknik som gör det möjligt.

Hur har det varit att bedriva lokaljournalistik under det gånga året?

– Vi har, trots utmaningar i pandemin, tagit ett stort socialt ansvar för att alla ska få fri tillgång till all information som gäller exempelvis smittspridning, restriktioner med mera. Och vi har slagit rekord i antal unika besökare på vår webb efter en digital satsning, samtidigt som vi fick glädjande nyheter i mars från Sifo/Kantar. De mäter vår räckvidd och visar att vi numera har 45 % fler läsare i print än vår prenumererande printkollega. Det har förstås funnits utmaningar för oss men vi har gjort allt vi kan för att fortsätta leverera gratis lokaljournalistik. Efter pandemins start har fler och fler vänt sig till oss för information.

- Äldre nyheter

17 augusti, 2023 Harju Elekter AB har ett nytt huvudkontor: ”Exin anpassade allt utefter våra förutsättningar”

Harju Elekter AB har flyttat sitt huvudkontor till Västerås – och vi på Exin fick äran att hjälpa till med att skapa den miljö som Harju Elekter ville åt. Stilrent och enkelt var ledorden. Nu har företaget flyttat in i lokalen som numera är utgångspunkten för hela verksamheten.   – Exin är ett välkänt företag […]

20 juli, 2023 Taktema trivs bra i sitt nya kontor: ”Har man en bild av någonting kan Exin ta fram det”

Taktema Sverige AB är en av Sveriges största takentreprenörer. Med mycket på sin egen agenda ville de ha en trygg samarbetspartner när de skulle byta kontor – och då valde dem Exin. Exin och Taktema har en relation sedan långt tillbaka i tiden. Taktema har nämligen varit kunder hos Exin sedan 2009. När det var […]

10 december, 2021 Eskilstuna Fysiocenter inreder sina nya lokaler med Exin: ”När man kommer in ska det kännas bra”

Eskilstuna Fysiocenter är ledande inom idrottsmedicin, fysioterapi och kvinnohälsa. Nu finns de i nya lokaler som Exin fick äran att inreda för att skapa en välkomnande, enhetlig och hållbar inomhusmiljö. Ett handbollskast från centrum hittar du Eskilstuna Fysiocenter. Här huserar de i nya lokaler med ett rehabgym i toppklass och sex erfarna fysioterapeuter. En av […]

Följ oss