fbpx

Harju Elekter AB har ett nytt huvudkontor: ”Exin anpassade allt utefter våra förutsättningar”

17 augusti, 2023

Harju Elekter AB har ett nytt huvudkontor: ”Exin anpassade allt utefter våra förutsättningar”

Harju Elekter AB har flyttat sitt huvudkontor till Västerås – och vi på Exin fick äran att hjälpa till med att skapa den miljö som Harju Elekter ville åt. Stilrent och enkelt var ledorden. Nu har företaget flyttat in i lokalen som numera är utgångspunkten för hela verksamheten.  

– Exin är ett välkänt företag i Västerås och vi visste att de hjälper till med flyttar. Därför valde vi att kontakta dem. Och samarbetet har fungerat jättebra! berättar Markus Christerson, platschef på Harju Elekter.

Harju Elekter erbjuder stationslösningar och anpassade produkter för elektrifiering till diverse bolag och verksamheter. Efter kontorsflytten är Västerås utgångspunkten för all produktion och majoriteten av de anställda arbetar numera därifrån.

 

En helhetslösning – från skräddarsydda gardiner till möbelmontering

 

Stilrent, enkelt och välorganiserat – med de orden kan man beskriva Harju Elekters nya kontor. En kombination av neutrala färger och ljust björkträ skapar en enhetlig och fräsch inomhusmiljö. Exin har ansvarat för allt från flytt och möbelmontering till att skräddarsy gardinerna. Markus berättar att allt rullat på bra:

–  Det var väldigt smidigt under flytten och när man flyttar vill man ju att det ska gå snabbt. Exin anpassade allt utefter våra förutsättningar och var flexibla. Allting har fungerat bra och varit väldigt smidigt! säger han.

– Exin kom alltid med förslag och när det var vissa kompletteringar som behövde göras fick vi snabbt hjälp. Vi kom till exempel på att vi behövde ljudabsorbenter i efterhand och då fixade de det, fortsätter Markus.

 

”Det är tacksamt att jobba med företag som har samma hållbarhetsprofil”

 

Både Exin och Harju Elekter arbetar tydligt mot hållbarhetsmål. Markus uttrycker att det uppskattas att samarbeta med företag som har gemensamma mål:

– Det är tacksamt att jobba med företag som har samma hållbarhetsprofil och jobbar med hållbarhetsfrågor, säger han.

Sedan årsskiftet har den nya anläggningen i Västerås varit utgångspunkten för Harju Elekters verksamhet – och vi på Exin hoppas att alla medarbetare trivs bra i det nya kontoret!

- Äldre nyheter

17 augusti, 2023 Harju Elekter AB har ett nytt huvudkontor: ”Exin anpassade allt utefter våra förutsättningar”

Harju Elekter AB har flyttat sitt huvudkontor till Västerås – och vi på Exin fick äran att hjälpa till med att skapa den miljö som Harju Elekter ville åt. Stilrent och enkelt var ledorden. Nu har företaget flyttat in i lokalen som numera är utgångspunkten för hela verksamheten.   – Exin är ett välkänt företag […]

20 juli, 2023 Taktema trivs bra i sitt nya kontor: ”Har man en bild av någonting kan Exin ta fram det”

Taktema Sverige AB är en av Sveriges största takentreprenörer. Med mycket på sin egen agenda ville de ha en trygg samarbetspartner när de skulle byta kontor – och då valde dem Exin. Exin och Taktema har en relation sedan långt tillbaka i tiden. Taktema har nämligen varit kunder hos Exin sedan 2009. När det var […]

10 december, 2021 Eskilstuna Fysiocenter inreder sina nya lokaler med Exin: ”När man kommer in ska det kännas bra”

Eskilstuna Fysiocenter är ledande inom idrottsmedicin, fysioterapi och kvinnohälsa. Nu finns de i nya lokaler som Exin fick äran att inreda för att skapa en välkomnande, enhetlig och hållbar inomhusmiljö. Ett handbollskast från centrum hittar du Eskilstuna Fysiocenter. Här huserar de i nya lokaler med ett rehabgym i toppklass och sex erfarna fysioterapeuter. En av […]

Följ oss