fbpx

om oss

- VÅR HISTORIA Exin AB grundades 1980, då med företagsnamnet Bygg och Inredning

Grundarna av företaget var Göran Tjulin och Håkan Karlsson och då som ett
flytt-, bygg-, och inredningsföretag.

Vårt namn blev sedan Exin Bygg & Inredning , som kommer av och står för Exteriör Interiör.
Numera kallar vi oss kort & gott EXIN!

Exin har haft många olika varierande uppdrag och inriktningar & roliga projekt genom åren. Möbler, snickerier, flyttar & transporter. Under många år byggde vi även utställningar runt om i Sverige & Europa. Vi byggde också bla. stora delar av världsutställningen i Japan 1985 och Spanien 1992.

År 2007 såldes Exin-gruppen vidare till medarbetarna Peter Stålhand och Thomas Cedervall. I september 2015 valde Peter och Thomas att föra traditionen vidare genom att sälja till Patrik Lundstedt och Patrik Hallonsten. Exin har ägts av Patrik Lundstedt till slutet 2022.

Nu 2023 kliver Jonas Alvarsson och Mats Peterson in som nya ägare, som även de arbetat länge i företaget,
traditionen förs vidare och de tar nu Exin in i framtiden.

- EXIN IDAG Vi har fullständiga möjligheter!

Många av oss har varit med länge, vilket grundar för god kompetens och att vi ligger i framkant för vår bransch. Vi ser oss som en helhetsleverantör där ditt företag ska få hjälp med allt från planering till färdigt fungerande kontor. Vi har ett väl fungerande partnerskap och samarbete för alla våra tjänster för att du ska känna trygghet hela vägen. Du hittar oss i Västerås och Eskilstuna med butiker & kontor. Vi är idag ca 30 medarbetare och transportbilar som varje dag levererar produkter och tjänster med hög servicenivå till våra kunder.

- MILJÖ & KVALITÉT Ett ständigt levande arbete!

För att lyckas med vårt dagliga arbete behöver vi fokusera på kvalitet, miljö och utveckling. Ett av våra viktigaste mål är att driva våra företag mot en framtid där kvalitet, hållbarhet och kompetensutveckling gör att vi kan växa och ge dig bästa möjliga service. Miljöhänsyn och kvalitet ingår som en naturlig del i företagets samtliga verksamhetsområden. Vi har som mål att ständigt hålla en god relation till dig som kund och leverantörer genom god affärssed. Vi vill agera affärsmässigt, vara transparenta samt agera utifrån respekt för våra medmänniskor.

- VÅR FRAMTID Vi ligger i tiden!

Sedan 1980 har vi lagt grunden för det vi är idag. Vi är nyfikna, och vi tycker att det mesta är möjligt. Vi ska fortsätta att utveckla vårt dagliga arbete genom att lyssna på dina behov, hålla koll på omvärlden och stärka bilden av vår mission – att alla kan vara (åter)vinnare med EXIN. Framtiden handlar mycket om att återanvända och förädla, något som vi redan gjort under många år. Vi ger dig många möjligheter att införskaffa dina kontorsmöbler. Det kommer mer och mer förfrågningar om att man inte vill äga, utan att hyra eller leasa sina möbler. Vi ska växa vidare på ett klokt och miljösmart sätt, precis som vi lär.

- EXIN Premium Exin med fokus på snygga och unika kontorsmiljöer - inbjudande helhetsintryck med tidlös elegans.

Exin Premium är vårt segment där vi har fokus på att sälja kontors & miljö möbler från bland andra Edsbyn,  Malmstolen, Flokk med HÅG, RH och RBM  med snygga moderna möbler & ergonomiska stolar.

I samarbete med Östermalms Snickeri ett snickeri med gamla anor, där vi bland annat tillverkar våra egna skrivbordsskivor ” X-serien” samt gör specialinredning för dig som önskar måttanpassade möbler eller egen design och det där lilla extra.

Följ oss