fbpx

Flytt & transport

Boka din flytt med oss i Västerås & Eskilstuna. Vi tar hand om er kontorsflytt när ditt företag byter kontor

Dags att flytta? Låt oss ta hand om er kontorsflytt. Med rätt kompetens, erfarenhet och möjligheter ser vi till att er flytt blir så lyckad och smidig som möjligt.

Som erfarna kontorsflyttare vet vi vad som är viktigt att tänka. Vi kan erbjuda en helhetslösning med allt från flytt och montering av era kontorsmöbler, till planering, projektledning och återvinning/deponi. Ni får allt i ett paket.

Spara tid och energi – låt oss ta hand om er kontorsflytt. Våra duktiga och tillmötesgående medarbetare är alla certifierade och har lång erfarenhet av att montera och flytta både stort och smått under er kontorsflytt. Vi hjälper företag i Västerås, Eskilstuna och runt i Mälardalen att flytta. Att byta kontor ska vara kul!

Ska ni flytta till nya lokaler? Låt oss hjälpa er! Kontorsflytt inom Västerås, Eskilstuna och Mälardalen

Under en företagsflytt ska ditt kontor stå still så kort tid som möjligt. Oavsett om det handlar om en intern flytt eller en större kontorsflytt till helt nya lokaler. Vi ser till att dina kontorsmöbler transporteras tryggt till er nya arbetsplats och att den blir precis så som ni vill ha den.

Vi monterar ner, vi flyttar och vi monterar upp allt igen. För möblerna som ni inte vill behålla i kontorsflytten erbjuder vi återvinning/deponi och vi kan även köpa era begagnade möbler. Med oss som ansvariga för er kontorsflytt blir ni en del av ett kretslopp. Vi är det miljömedvetna och trygga valet när det är dags att flytta till nya lokaler.

Köp era flyttkartonger hos oss! Redo att flytta? – Ring oss!

Behöver ni kartonger till kontorsflytten? Köp dem av oss. När ni har flyttat och trivs i era nya lokaler köper vi tillbaka flyttkartongerna igen. Miljömedvetet och smidigt istället för att flyttkartongerna tar upp på plats på ert nya kontor.

Vi vet vad det innebär att flytta. Ring oss för att boka in ett kostnadsfritt möte inför er kontorsflytt. Under mötet planerar vi er kommande flytt så att den blir precis så smidig som du vill ha den. Ring oss på 021-17 17 30 eller mejla till eko@exin.se.

Följ oss