fbpx

Möbler & tjänster

- BEGAGNADE CIRKULÄRA KONTORSMÖBLER Hos oss gör du ett miljösmart val!

I mer än 40 år har vi ägnat till att etablera samarbetspartners i hela Sverige för att få ett stadigt inflöde av återanvända cirkulära kontorsmöbler och utfört flytt, kontorsflytt , transporter, tjänster och monteringar.  Som kund ska du hitta möbler hos oss för att inreda Ert kontor på ett miljösmart kostnadseffektivt sätt, men utan att tumma på den moderna designen. Vårt produktsortiment ska täcka alla behov som kan uppstå på ditt kontor, oavsett storlek. För att du ska kunna se och känna på våra möbler har vi ett showroom där vi alltid exponerar det senaste av kontorsmöbler och inredning. Här hittar du alltid cirkulära produkter som passar för många olika användningsområden. Prisvärda,  återanvända produkter med hög kvalité från välkända märken,  så som arbetsstolar, skrivbord, el-stativ, konferensstolar, belysningar, förvaringsskåp, arkivhyllor, rullhurtsar och miljö/lounge möbler…

- Kontorsflytt: företagsflytt med flytt, transport och montering. Företagsflytt! Boka din kontorsflytt med oss i Västerås & Eskilstuna...

Vi vet vad det innebär att flytta, vi hjälper er med kontorsflytt. Företagsflytten där ditt kontor ska stå stilla så kort tid som möjligt. Oavsett om det handlar om en intern flytt eller extern flytt, flytt av några arbetsplatser eller en hel företagsflytt – Vi har kompetensen, erfarenheten och möjligheterna du behöver. Förutom  flytt och transport av dina kontorsmöbler, så monterar vi det som behövs. Vi erbjuder även dig & ditt företag en helhetslösning. Planering/projektledning av er företagsflytt,  flytt och kontorsflytt & montering, återvinning / deponi  –  ni får allt i ett paket.  Alla våra medarbetare är certifierade och har lång erfarenhet av flytt, kontorsflytt och från att montera stort som smått. Vi hjälper er med flytt, i Västerås och med flytt i Eskilstuna samt runt i Mälardalen.

Ring oss för att boka in ett kostnadsfritt möte där vi kan planera just er kommande flytt!  Kontakta oss på  021 – 17 17 30 eller eko@exin.se

Hos oss kan du även köpa dina flyttkartonger, som vi  köper tillbaka när din flytt är klar!  Återvinning och smidigt för dig!

 

- vi köper dina kontorsmöbler Vill ni sälja kontorsmöbler ni inte har användning för längre?

EXIN har alltid behov av bra kontorsmöbler samt övriga möbler som finns på ett kontor. Vi köper in det mesta – kontakta oss!

Maila oss bilder på det du vill sälja. Samt information om antal, fabrikat, färg, träslag eller annan bra information.

Vi köper dina kontorsmöbler

- NYA KONTORSMÖBLER Ett ergonomiskt samspel

Den stora skillnaden mellan att köpa begagnat och nytt handlar egentligen om att få göra ett mer personligt val i färg och form. När du köper nytt från oss hjälper vi dig även med samspelet mellan dig och din arbetsplats avseende bekvämlighet och ergonomi.

Vi är återförsäljare för flera olika möbeltillverkare från det enkla till premium modeller och har även belysningar, ljudabsorbenter, gardiner av olika slag samt mycket mer.
Kom in och provställ din nya arbetsplats!

Lotus Furniture, Basic Collection, Frapett, Toplux, Malmstolen, Edsbyn, Håg, RH, RBM, Lintex, Götessons.

- UTHYRNING AV KONTORSMÖBLER Behöver du möbler till ett tillfälligt projekt?

Ibland hamnar man i lägen där man önskar att det fanns möjligheter att hyra möbler under en begränsad period. Det kan vara ett projekt eller en uppstart av en verksamhet där man initialt inte vill prioritera att köpa möbler till. Vi har under många år erbjudit dig som kund möjligheten att hyra kontorsmöbler av oss. Du bestämmer tidslängd, omfattning och var möblerna ska stå. Vi löser resten åt er.

- INREDNING Har du svårt att hitta stilen på ditt kontor?

Hos oss kan du få inspiration och inredningshjälp på kontoret för att göra det lite mer trevligt, varmt och modernt. Vad tycker du är viktigt för dig och dina medarbetare?

Vi kan hjälpa dig med planering, utformning och planritning för både små och stora projekt. Internt har vi kompetensen att hjälpa Er och vi har starka samarbetspartners som backar upp när vi inte räcker till.

Vi erbjuder ett helhetstänk även utöver vårt normala möbelsortiment.

- SNICKERI för kundanpassade möbler & lösningar Behöver du specialanpassningar i din kontorsmiljö?

När man inte hittar det man söker så hjälper vi dig med att tillverka det som önskas i samarbete med snickeri som har stor kompetens och lång erfarenhet.

Vi har bland annat en egen närproducerad skrivbordstillverkning i många olika modeller. Räcker inte dessa gör vi bordsskiva efter ditt behov. Under åren har vi tillverkat inredning till kunder allt från bordskivor, receptionsdiskar, förvaring, restauranginredningar och mycket annat till företag som vill ha det där lilla extra.

Följ oss