fbpx

Taktema trivs bra i sitt nya kontor: ”Har man en bild av någonting kan Exin ta fram det”

20 juli, 2023

Taktema trivs bra i sitt nya kontor: ”Har man en bild av någonting kan Exin ta fram det”

Taktema Sverige AB är en av Sveriges största takentreprenörer. Med mycket på sin egen agenda ville de ha en trygg samarbetspartner när de skulle byta kontor – och då valde dem Exin.

Exin och Taktema har en relation sedan långt tillbaka i tiden. Taktema har nämligen varit kunder hos Exin sedan 2009. När det var dags att flytta in i deras nybyggda kontor valde de att samarbeta med Exin ännu en gång.

– Vi har en väldigt bra relation! Exin har bra produkter och de är härliga att jobba med. Vi har mycket att göra på eget håll och då behöver man en samarbetspartner som man kan lita på. De är kreativa och kommer alltid med lösningar, berättar Mats Gråberg, verksamhetsutvecklare på Taktema.

 

”En självklarhet att allt fungerar”

 

Taktema hade en hög ambitionsnivå för sin kontorsflytt och tillsammans med Exin har de uppnått visionen. Med utgångspunkt i Taktemas idéer och tankar om hur kontoret skulle se ut sattes arbetet i gång.

– Vi hade en bild av hur vi ville ha det och den visade vi för Exin. Och har man en bild av någonting kan Exin ta fram det. Sen hade vi en dialog tillsammans hela tiden. De var väldigt behjälpliga och det har varit ett väldigt smidigt samarbete, berättar Mats.

Exin såg till att hitta precis rätt stil och känsla på de nya kontors- och loungemöblerna. Och de skräddarsydde även gardiner för att skapa den inomhusmiljö som Taktema var ute efter. Exin ansvarade sedan för allt från flytt till montering av de nya möblerna.

Resultatet blev ett kontor med industriell stil, samtidigt som miljön präglas av en varm och mysig känsla. När du kliver in genom dörrarna möts du av en lugn atmosfär med hög trivselfaktor. I taket över köksdelen hänger kopparlampor som ger en härlig belysning.

– Thomas på Exin som var projektledare för kontorsflytten är väldigt service-minded. Det har bara flutit på hela tiden och varit en självklarhet att allt fungerar. Man behöver inte vara aktiv själv utan det man kommit överens om bara händer. Och vi är jättenöjda med resultatet! säger Mats.

- Äldre nyheter

17 augusti, 2023 Harju Elekter AB har ett nytt huvudkontor: ”Exin anpassade allt utefter våra förutsättningar”

Harju Elekter AB har flyttat sitt huvudkontor till Västerås – och vi på Exin fick äran att hjälpa till med att skapa den miljö som Harju Elekter ville åt. Stilrent och enkelt var ledorden. Nu har företaget flyttat in i lokalen som numera är utgångspunkten för hela verksamheten.   – Exin är ett välkänt företag […]

20 juli, 2023 Taktema trivs bra i sitt nya kontor: ”Har man en bild av någonting kan Exin ta fram det”

Taktema Sverige AB är en av Sveriges största takentreprenörer. Med mycket på sin egen agenda ville de ha en trygg samarbetspartner när de skulle byta kontor – och då valde dem Exin. Exin och Taktema har en relation sedan långt tillbaka i tiden. Taktema har nämligen varit kunder hos Exin sedan 2009. När det var […]

10 december, 2021 Eskilstuna Fysiocenter inreder sina nya lokaler med Exin: ”När man kommer in ska det kännas bra”

Eskilstuna Fysiocenter är ledande inom idrottsmedicin, fysioterapi och kvinnohälsa. Nu finns de i nya lokaler som Exin fick äran att inreda för att skapa en välkomnande, enhetlig och hållbar inomhusmiljö. Ett handbollskast från centrum hittar du Eskilstuna Fysiocenter. Här huserar de i nya lokaler med ett rehabgym i toppklass och sex erfarna fysioterapeuter. En av […]

Följ oss