fbpx

”Kostnadseffektivt, snabba leveranser och hög servicegrad!”

20 september, 2019

”Kostnadseffektivt, snabba leveranser och hög servicegrad!”

Liebherr i Sverige arbetar med försäljning av entreprenadmaskiner, bandkranar och grundläggningsmaskiner. I Västerås ligger deras huvudkontor och sedan 2013 har Exin försett deras lokaler med både begagnade och nya möbler.

Marina Sjögren är personalchef på Liebherr i Västerås. Hon berättar att när de precis flyttat in i deras nuvarande lokaler så hade de endast möbler från Kinnarps. Hon kom i kontakt med Exin när verksamheten under 2013–2014 expanderade och behövde utöka personalstyrkan.

Hur kommer det sig att ni valde Exin?
–  Vi ville få tag på fler av de Kinnarpsmöblerna som vi redan hade på kontoret, så att inte den nya personalens kontorsinredning skulle se annorlunda ut. Vi ville ju gärna behålla en enhetlig känsla på kontoret. Men eftersom Kinnarps byter ut sitt sortiment med jämna mellanrum så fanns de möbler som vi var ute efter inte längre kvar. Vi började därför leta efter begagnade och hittade på så sätt Exin. De hade exakt rätt grejer i väldigt bra kvalitet, som också har lyckats hålla en hög standard än idag, flera år senare, säger Marina.

Marina var i kontakt med Anna Enbom från Exin under beställningsprocessen och uppskattade verkligen hur smidigt samarbetet gick tillväga.

– Jag är jättenöjd med sättet som Anna handskades med det hela på. Allting var så enkelt. Jag skickade ett mejl med en lista på vad jag behövde och tillbaka kom bilder på vad hon trodde skulle passa. Att det mesta sköttes via mejl kändes otroligt smidigt. Eftersom kontorsinredning normalvis inte tillhör mina vanliga arbetsuppgifter så hade jag ju inte så mycket tid över för att planera, åka på besök i affären och så vidare. Av just den anledningen uppskattar jag detta tillvägagångssätt. Det funkade toppen eftersom jag redan visste vad jag skulle ha.

Besökte ni någonsin deras butik för att prova möblerna?
– Jag fick jättebra bilder från Anna så det behövdes nästan aldrig. Däremot vet jag att vi skickade ner några från personalen dit för att plocka ihop en kontorsplats och redan samma dag fick vi både prisförslag och möblerna levererade till vårt kontor. Det är ju verkligen att kalla service!

Vidare berättar Marina att alla på Liebherr i Västerås är nöjda med möblerna, samt att de blivit så positivt överraskade av Exin. De har tidigare varit vana med att andra företag haft flera veckors leveranstid och att beställningsprocessen varit aningen invecklad när det berört så mycket möbler. Exin däremot, refererar Marina till som att ”man bara hinner blinka och sen är allt här”.

Som avslut, skulle du vilja beskriva Exin med endast fem ord?
Kostnadseffektivt, snabba leveranser och hög servicegrad!

- Äldre nyheter

17 augusti, 2023 Harju Elekter AB har ett nytt huvudkontor: ”Exin anpassade allt utefter våra förutsättningar”

Harju Elekter AB har flyttat sitt huvudkontor till Västerås – och vi på Exin fick äran att hjälpa till med att skapa den miljö som Harju Elekter ville åt. Stilrent och enkelt var ledorden. Nu har företaget flyttat in i lokalen som numera är utgångspunkten för hela verksamheten.   – Exin är ett välkänt företag […]

20 juli, 2023 Taktema trivs bra i sitt nya kontor: ”Har man en bild av någonting kan Exin ta fram det”

Taktema Sverige AB är en av Sveriges största takentreprenörer. Med mycket på sin egen agenda ville de ha en trygg samarbetspartner när de skulle byta kontor – och då valde dem Exin. Exin och Taktema har en relation sedan långt tillbaka i tiden. Taktema har nämligen varit kunder hos Exin sedan 2009. När det var […]

10 december, 2021 Eskilstuna Fysiocenter inreder sina nya lokaler med Exin: ”När man kommer in ska det kännas bra”

Eskilstuna Fysiocenter är ledande inom idrottsmedicin, fysioterapi och kvinnohälsa. Nu finns de i nya lokaler som Exin fick äran att inreda för att skapa en välkomnande, enhetlig och hållbar inomhusmiljö. Ett handbollskast från centrum hittar du Eskilstuna Fysiocenter. Här huserar de i nya lokaler med ett rehabgym i toppklass och sex erfarna fysioterapeuter. En av […]

Följ oss