fbpx

”Kostnadseffektivt, snabba leveranser och hög servicegrad!”

20 september, 2019

”Kostnadseffektivt, snabba leveranser och hög servicegrad!”

Liebherr i Sverige arbetar med försäljning av entreprenadmaskiner, bandkranar och grundläggningsmaskiner. I Västerås ligger deras huvudkontor och sedan 2013 har Exin försett deras lokaler med både begagnade och nya möbler.

Marina Sjögren är personalchef på Liebherr i Västerås. Hon berättar att när de precis flyttat in i deras nuvarande lokaler så hade de endast möbler från Kinnarps. Hon kom i kontakt med Exin när verksamheten under 2013–2014 expanderade och behövde utöka personalstyrkan.

Hur kommer det sig att ni valde Exin?
–  Vi ville få tag på fler av de Kinnarpsmöblerna som vi redan hade på kontoret, så att inte den nya personalens kontorsinredning skulle se annorlunda ut. Vi ville ju gärna behålla en enhetlig känsla på kontoret. Men eftersom Kinnarps byter ut sitt sortiment med jämna mellanrum så fanns de möbler som vi var ute efter inte längre kvar. Vi började därför leta efter begagnade och hittade på så sätt Exin. De hade exakt rätt grejer i väldigt bra kvalitet, som också har lyckats hålla en hög standard än idag, flera år senare, säger Marina.

Marina var i kontakt med Anna Enbom från Exin under beställningsprocessen och uppskattade verkligen hur smidigt samarbetet gick tillväga.

– Jag är jättenöjd med sättet som Anna handskades med det hela på. Allting var så enkelt. Jag skickade ett mejl med en lista på vad jag behövde och tillbaka kom bilder på vad hon trodde skulle passa. Att det mesta sköttes via mejl kändes otroligt smidigt. Eftersom kontorsinredning normalvis inte tillhör mina vanliga arbetsuppgifter så hade jag ju inte så mycket tid över för att planera, åka på besök i affären och så vidare. Av just den anledningen uppskattar jag detta tillvägagångssätt. Det funkade toppen eftersom jag redan visste vad jag skulle ha.

Besökte ni någonsin deras butik för att prova möblerna?
– Jag fick jättebra bilder från Anna så det behövdes nästan aldrig. Däremot vet jag att vi skickade ner några från personalen dit för att plocka ihop en kontorsplats och redan samma dag fick vi både prisförslag och möblerna levererade till vårt kontor. Det är ju verkligen att kalla service!

Vidare berättar Marina att alla på Liebherr i Västerås är nöjda med möblerna, samt att de blivit så positivt överraskade av Exin. De har tidigare varit vana med att andra företag haft flera veckors leveranstid och att beställningsprocessen varit aningen invecklad när det berört så mycket möbler. Exin däremot, refererar Marina till som att ”man bara hinner blinka och sen är allt här”.

Som avslut, skulle du vilja beskriva Exin med endast fem ord?
Kostnadseffektivt, snabba leveranser och hög servicegrad!

- Äldre nyheter

10 december, 2021 Eskilstuna Fysiocenter inreder sina nya lokaler med Exin: ”När man kommer in ska det kännas bra”

Eskilstuna Fysiocenter är ledande inom idrottsmedicin, fysioterapi och kvinnohälsa. Nu finns de i nya lokaler som Exin fick äran att inreda för att skapa en välkomnande, enhetlig och hållbar inomhusmiljö. Ett handbollskast från centrum hittar du Eskilstuna Fysiocenter. Här huserar de i nya lokaler med ett rehabgym i toppklass och sex erfarna fysioterapeuter. En av […]

29 oktober, 2021 Nya Zetterbergsgymnasiet – ett spännande miljöprojekt: ”Viktigt att tänka hållbarhet i varje detalj”

Tillsammans med inredningsarkitekterna Anca har Exin fått äran att inreda nyöppnade Zetterbergsgymnasiet. En skola med tydliga visioner där de globala hållbarhetsmålen får ta plats i både de stora besluten och i de minsta av detaljer. Zetterbergsgymnasiet tar emot dig med öppna armar. Det är känslan i kroppen när du kliver in genom glasdörrarna och möts […]

12 maj, 2021 KAMIC Group inreder sitt huvudkontor: ”Ska bli glad när man kommer hit”

Mia Tomczak är CFO för koncernen KAMIC Group, en företagsgrupp med närmre 40 bolag inom handel och tillverkning. När huvudkontoret i Spånga behövde fräschas upp fick Exin möjligheten att bidra med en helhetslösning. – Det var självklart att jag skulle höra av mig till Exin, säger Mia. Det är nog fjärde koncernen där jag är […]

Följ oss