fbpx

Iver väljer Exin som helhetsleverantör för kontorsytor

22 juli, 2019

Iver väljer Exin som helhetsleverantör för kontorsytor

Solid Park, som sedan maj 2019 går efter namnet ”Iver”, har sedan tio år tillbaka nyttjat Exins möbelsortiment och tjänsteutbud. Nu när verksamheten expanderat har Exins tjänster kommit till stor nytta genom att ha ökat arbetsmiljötrivseln för den nya personalen. 

De tre tidigare bolagen Solid Park, DGC och Candidator blev ett och bildade Iver. På Iver utvecklar och levererar de tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till företag, organisationer samt offentlig sektor. De finns på 18 orter i Sverige/Norge och har cirka 900 anställda. Patric Scherling, som tidigare arbetat för Solid Park i Västerås, är delägare i Iver och arbetar dessutom som Business Related Manager hos dem. Patric är den som haft kontakt med Exin under Solid Parks tid och är även den som valt att samarbetet ska fortlöpa tillsammans med Iver.

– Exin har varit helt klockrena! Vi har varit så nöjda och det är självklart därför vi har återkommit. De har lyckats leverera den hjälp man velat ha, utan några som helst konstigheter. Vi har ju använt många tjänster av dem och därför kan jag konstatera att de är duktiga på sin grej. Allting har fungerat riktigt bra med att konsumera begagnade som nya möbler, deras flytt- och monteringstjänst samt specialbeställningar från Östermalms snickeriet, berättar Patric.

Vad har Exin hjälpt er med?
– Ljud och ljus har varit en stor bit. Vårt fokus med lokalerna är att lägga mycket kraft i att personalen ska må bra och trivas. Då är ljud, ljus och ergonomi en viktig del för att arbetsmiljön ska bli behaglig. Exin är experter inom just dessa områden och har gjort så att trivseln ökat mycket på kontoren. De har inte bara bytt ut våra skrivbord till höj- och sänkbara sådana, eller ordnat kvalitetsstolar, utan också haft utbildningar med personalen för att lära de vilka inställningar på deras stolar som de bör använda. Bara det hjälper ju ofantligt mycket!

Det är inte endast i Västerås som Iver har uppdaterat sina lokaler med hjälp av Exins utbud. Flera andra av deras kontor runt om i Sverige har blivit tipsade av Patric då han tyckt att de gjort ett sådant bra jobb. Nästa arbete som väntar mellan Iver och Exin är i Katrineholm då de ska göra en kontorsflytt. – Det kommer garanterat att fungera jättebra, säger Patric förväntansfullt.

Vad är det som fått er att välja Exin än idag?
– Jag brukar tänka att oavsett vilket pris som Exin ger mig, så vet jag alltid att jag får varorna levererade direkt till kontoret. Skulle det saknas något eller uppstå något problem så vet jag att deras support agerar direkt. Helheten väger upp helt enkelt. Det är vad som lockat. Givetvis är miljötänket också otroligt givande. Det känns ju alltid bra att veta att man återanvänder produkter, menar Patric. Men också att möbler vi inte vi längre behöver kan köpas av dem också och komma till mer användning. Jättesmidigt, avslutar han.

- Äldre nyheter

17 augusti, 2023 Harju Elekter AB har ett nytt huvudkontor: ”Exin anpassade allt utefter våra förutsättningar”

Harju Elekter AB har flyttat sitt huvudkontor till Västerås – och vi på Exin fick äran att hjälpa till med att skapa den miljö som Harju Elekter ville åt. Stilrent och enkelt var ledorden. Nu har företaget flyttat in i lokalen som numera är utgångspunkten för hela verksamheten.   – Exin är ett välkänt företag […]

20 juli, 2023 Taktema trivs bra i sitt nya kontor: ”Har man en bild av någonting kan Exin ta fram det”

Taktema Sverige AB är en av Sveriges största takentreprenörer. Med mycket på sin egen agenda ville de ha en trygg samarbetspartner när de skulle byta kontor – och då valde dem Exin. Exin och Taktema har en relation sedan långt tillbaka i tiden. Taktema har nämligen varit kunder hos Exin sedan 2009. När det var […]

10 december, 2021 Eskilstuna Fysiocenter inreder sina nya lokaler med Exin: ”När man kommer in ska det kännas bra”

Eskilstuna Fysiocenter är ledande inom idrottsmedicin, fysioterapi och kvinnohälsa. Nu finns de i nya lokaler som Exin fick äran att inreda för att skapa en välkomnande, enhetlig och hållbar inomhusmiljö. Ett handbollskast från centrum hittar du Eskilstuna Fysiocenter. Här huserar de i nya lokaler med ett rehabgym i toppklass och sex erfarna fysioterapeuter. En av […]

Följ oss