fbpx

Företagsflytt åt Dina Försäkringar Mälardalen

9 november, 2020

Företagsflytt åt Dina Försäkringar Mälardalen

När Dina Försäkringar behövde byta kontorslokaler kontaktade de Exin. De blev erbjudna en helhetslösning som gjorde att de inte bara fick hjälp med flytten – de fick även nya kontorsmöbler och dem monterade på det nya kontoret.

Dina Försäkringar Västerås hade problemet likt många andra företag: de bedrev sin verksamhet i för stora kontorslokaler än nödvändigt. Därför började de att leta efter nya lokaler i Västerås och Anna Svensson, försäljningschef, var en av de ansvariga för planeringen av flytten.

– Vi hittade ganska snabbt en lokal där vi skulle trivas, vilket kändes toppen. Men vi behövde nya möbler och letade därför efter en lokal firma som kunde hjälpa oss att hitta rätt. Vi sökte runt på nätet och hittade Exin. De hade vi hört gott om innan så vi valde att besöka deras butik för att veta mer om dem, berättar Anna.

Det var strax efter årsskiftet 2020 som Anna besökte Exins butik tillsammans med hennes kollega. De såg till att vara ute i god tid med att leta möbler så att allt skulle hinna levereras lagom till att det var dags för flytten.

– Vi hade gjort en inköpslista för att snabbt förstå om Exin hade det vi behövde. Under besöket träffade vi Anna Enbom som jobbar i butiken. Hon var till stor hjälp och kunde berätta mer om möblerna hon tyckte passade in med våra idéer. Hon berättade även att de kunde erbjuda oss en helhetslösning som innebar att de kunde sköta hela företagsflytten åt oss.

Exin har ett helt smörgåsbord av tjänster. Det gjorde att tankarna genast gick igång hos Anna och kollegorna på Dina Försäkringar kring hur de kunde förändra deras kontorsinredningen till det bättre. Efter besöket hade de en upprepad och personlig kontakt med Anna Enbom från Exin. De diskuterade i omgångar om nya möbler och hur de kunde göra så att deras gamla möbler passade in på det nya kontoret.

– Vi kom fram till den bästa lösningen för vårt nya kontor. Vi kände oss nöjda och redo för flytten. Allt var under kontroll, säger Anna.

Kontorsflytten inträffade i maj. Trots pandemins påverkan på samhället, som vid skedet var kritisk och relativt ny för oss, kunde flytten genom smarta anpassningar genomföras på beräknad dag.

Vilka tjänster hjälpte Exin er med under flyttdagen?

– De utförde hela kontorsflytten åt oss. Alla nya och begagnade möbler vi köpt av Exin levererades samt även de som vi renoverat i deras snickeri. Samtliga möbler monterades åt oss i lokalen på de platser som vi ville ha dem. Vi hyrde även flyttkartonger av dem som vi fick märka upp och de ställdes direkt in på rummen istället för att lämna alla i hallen. De köpte också en del av våra begagnade möbler och resten hjälpte de oss att transportera till deponi.

Vad fick er att välja Exin?

– Helhetslösningen. Det var skönt att veta att vi kunde ha en leverantör som gjorde allt åt oss. Vi behövde bara hålla stängt i en halv dag, vilket var en riktigt lättnad! Exin gjorde allt så smidigt och med jättebra service.  Allt gick verkligen jättebra, vi är jättenöjda!
 

- Äldre nyheter

17 augusti, 2023 Harju Elekter AB har ett nytt huvudkontor: ”Exin anpassade allt utefter våra förutsättningar”

Harju Elekter AB har flyttat sitt huvudkontor till Västerås – och vi på Exin fick äran att hjälpa till med att skapa den miljö som Harju Elekter ville åt. Stilrent och enkelt var ledorden. Nu har företaget flyttat in i lokalen som numera är utgångspunkten för hela verksamheten.   – Exin är ett välkänt företag […]

20 juli, 2023 Taktema trivs bra i sitt nya kontor: ”Har man en bild av någonting kan Exin ta fram det”

Taktema Sverige AB är en av Sveriges största takentreprenörer. Med mycket på sin egen agenda ville de ha en trygg samarbetspartner när de skulle byta kontor – och då valde dem Exin. Exin och Taktema har en relation sedan långt tillbaka i tiden. Taktema har nämligen varit kunder hos Exin sedan 2009. När det var […]

10 december, 2021 Eskilstuna Fysiocenter inreder sina nya lokaler med Exin: ”När man kommer in ska det kännas bra”

Eskilstuna Fysiocenter är ledande inom idrottsmedicin, fysioterapi och kvinnohälsa. Nu finns de i nya lokaler som Exin fick äran att inreda för att skapa en välkomnande, enhetlig och hållbar inomhusmiljö. Ett handbollskast från centrum hittar du Eskilstuna Fysiocenter. Här huserar de i nya lokaler med ett rehabgym i toppklass och sex erfarna fysioterapeuter. En av […]

Följ oss