fbpx

Figurale blir en del av EXIN!

30 september, 2019

Figurale blir en del av EXIN!

Figurale AB har sedan 1998 varit en del av EXIN gruppen. I företaget har vi haft agenturen för bl.a. Edsbyn kontorsmöbler, HÅG, RH, Malmstolen och arbetat med premiumsegmentet samt ergonomiprodukter inom kontorsmöbelbranschen.

Vi ser det nu naturligt att fusionera in Figurale AB under ”EXIN flaggan” och fortsätta utvecklingen med ett mera komplett sortiment, vilket gör det enklare och bättre för våra kunder.

Från 1 september agerar vi på marknaden tillsammans och finns i samma lokaler. EXIN kommer genom detta att vara ett komplett serviceföretag. I vårt produkt och tjänsteutbud gör vi det möjligt för kunden att få hjälp med allt från en tanke till färdigt kontor.

EXIN erbjuder idag:

  • Försäljning av begagnade/hållbara kontorsmöbler
  • Försäljning av nya möbler – från det enkla till premium.
  • Ergonomi
  • Kontorsflyttar & montering
  • Uthyrning av kontorsmöbler
  • Inköp av kundens befintliga kontorsmöbler
  • Inredning
  • Eget Snickeri
  • Deponi och återbrukstjänster

Får vi presentera vår Anders,
Anders Svensson  har arbetat hos oss sen 2015 och har ansvaret  för våra premiummöbler. Han har sedan mitten på 80-talet arbetat med rehabilitering & friskvård och han har även många års erfarenhet i kontorsmöbel branschen.

Det är till Anders Ni kommer för att få hjälp med  ergonomi och arbetsplatsanpassningar. Han sköter även  flytt och möbelprojekt med stort engagemang.

En fråga till Anders: Vad gillar du att göra på fritiden?
– Spelar mer än gärna golf och tycker om att vara hemma och njuta av livet!

Anders rekommenderar oktobers miljösmartaval: Röda caféstolar och barstolar från Johansson Design.

Detta erbjudande kommer att synas på vår Instagram snart – börja följ oss du med! ????

————— Instagram: @exin.se

- Äldre nyheter

17 augusti, 2023 Harju Elekter AB har ett nytt huvudkontor: ”Exin anpassade allt utefter våra förutsättningar”

Harju Elekter AB har flyttat sitt huvudkontor till Västerås – och vi på Exin fick äran att hjälpa till med att skapa den miljö som Harju Elekter ville åt. Stilrent och enkelt var ledorden. Nu har företaget flyttat in i lokalen som numera är utgångspunkten för hela verksamheten.   – Exin är ett välkänt företag […]

20 juli, 2023 Taktema trivs bra i sitt nya kontor: ”Har man en bild av någonting kan Exin ta fram det”

Taktema Sverige AB är en av Sveriges största takentreprenörer. Med mycket på sin egen agenda ville de ha en trygg samarbetspartner när de skulle byta kontor – och då valde dem Exin. Exin och Taktema har en relation sedan långt tillbaka i tiden. Taktema har nämligen varit kunder hos Exin sedan 2009. När det var […]

10 december, 2021 Eskilstuna Fysiocenter inreder sina nya lokaler med Exin: ”När man kommer in ska det kännas bra”

Eskilstuna Fysiocenter är ledande inom idrottsmedicin, fysioterapi och kvinnohälsa. Nu finns de i nya lokaler som Exin fick äran att inreda för att skapa en välkomnande, enhetlig och hållbar inomhusmiljö. Ett handbollskast från centrum hittar du Eskilstuna Fysiocenter. Här huserar de i nya lokaler med ett rehabgym i toppklass och sex erfarna fysioterapeuter. En av […]

Följ oss