fbpx

Exin Premium

21 januari, 2020

Exin Premium

Som vi i ett tidigare nyhetsinlägg berättat, så har Figurale AB numera blivit en del av Exin. Det vi inte nämnde var att det nya konceptet kommer att kallas för Exin Premium!

Exin Premium är ett paketerat koncept med högkvalitativa och fina möbler från Edsbyn Kontorsmöbler, HÅG, RH och Malmstolen. Ett helt nytt segment inom Exinfamiljen.

Patrik Lundstedt och Patrik Hallonsten ägare av Exin idag. När de tilldelades dessa roller år 2015 hade de som mål att göra Exin till en helhetsleverantör. Av den anledningen kompletterades det breda tjänsteutbudet med att kunna erbjuda Exins premiummöbler – i både nytt och begagnat skick. Ägarna fortsätter än idag med andra ord att försöka göra Exin till den ultimata one-stop-shoppen.

– Vi försöker i den mån det går, men en sak är säker – och det är att vi alltid kommer att prioritera vårt miljötänk. Därför kommer även premiumsortimentet att innehålla begagnade möbler, just för att vi alltid vill att Exin ska utstråla ett klimatsmart val. Vi vill inte sälja möbler som vi inte kan stå för, berättar Patrik Lundstedt.

Patrik, vilken produkt från premiumsortimentet vill du uppmärksamma under denna säsong?
– Håg Capisco från Flokk tycker jag är en läcker arbetsstol! En stor favorit i nuläget, säger han.

Och när vi ändå lyfter dessa citat av Patrik, varför inte göra en vidare presentation av honom i detta nyhetsinlägg…

Patrik Lundstedt började först arbeta på Exin år 1988, fast då som möbelsnickare. En tid senare fick han förfrågan om att arbeta med Exins försäljning istället – och gjorde då detta fram till 1996. Därefter drev han bland annat egna bolag, innan han 2013 bestämde sig att hitta tillbaka till Exin igen. Men denna gången som ägare tillsammans med sin vän Patrik Hallonsten.

På fritiden gillar Patrik att spela golf och har även ett stort intresse för motorsport. Han bor i Västerås och umgås mycket med sin familj, som består av fru och två döttrar. Men det vi alla självklart vill veta, det är vad Patrik tycker är allra roligast med att jobba på Exin!

– Det är att få träffa alla människor. Det är lika roligt att få träffa alla våra medarbetare, såväl som kunderna. Exins utveckling skulle jag säga är det som har gjort att man hela tiden får träffa mycket människor. Så jag är väldigt tacksam över att få vara en del av det här. Det är ett projekt som utvecklas hela tiden. Det är det allra roligaste!

- Äldre nyheter

17 augusti, 2023 Harju Elekter AB har ett nytt huvudkontor: ”Exin anpassade allt utefter våra förutsättningar”

Harju Elekter AB har flyttat sitt huvudkontor till Västerås – och vi på Exin fick äran att hjälpa till med att skapa den miljö som Harju Elekter ville åt. Stilrent och enkelt var ledorden. Nu har företaget flyttat in i lokalen som numera är utgångspunkten för hela verksamheten.   – Exin är ett välkänt företag […]

20 juli, 2023 Taktema trivs bra i sitt nya kontor: ”Har man en bild av någonting kan Exin ta fram det”

Taktema Sverige AB är en av Sveriges största takentreprenörer. Med mycket på sin egen agenda ville de ha en trygg samarbetspartner när de skulle byta kontor – och då valde dem Exin. Exin och Taktema har en relation sedan långt tillbaka i tiden. Taktema har nämligen varit kunder hos Exin sedan 2009. När det var […]

10 december, 2021 Eskilstuna Fysiocenter inreder sina nya lokaler med Exin: ”När man kommer in ska det kännas bra”

Eskilstuna Fysiocenter är ledande inom idrottsmedicin, fysioterapi och kvinnohälsa. Nu finns de i nya lokaler som Exin fick äran att inreda för att skapa en välkomnande, enhetlig och hållbar inomhusmiljö. Ett handbollskast från centrum hittar du Eskilstuna Fysiocenter. Här huserar de i nya lokaler med ett rehabgym i toppklass och sex erfarna fysioterapeuter. En av […]

Följ oss