fbpx

Exin inreder Kraftpojkarnas nya lokaler i Västerås

25 oktober, 2019

Exin inreder Kraftpojkarnas nya lokaler i Västerås

I början av året valde Kraftpojkarna att flytta sitt huvudkontor till Betonggatan 1 i Västerås. Deras tidigare 200 kvadratmeter blev 800 kvadratmeter fördelat på två våningar – och Exin var de som fick äran att fylla dessa ytor med nya och begagnade möbler.

Kraftpojkarna finns idag tillgängliga på fyra orter i Sverige, varav en är i Västerås. De är en av landets största distributörer inom solenergi, energilagring och elbilsladdning. Således bidrar deras arbete till ett mer hållbart samhälle genom ett erbjudande av nyckelfärdiga system, produkter och tjänster inom förnybar energi. Just på grund av deras höga miljötänk var det för dem en självklarhet att utvärdera alternativet begagnade möbler och således landade det med Exin som leverantör.

– Det känns bra att arbeta tillsammans med någon som delar samma tro och värderingar inom miljöaspekten. Vi tycker det är positivt att Exin väljer att satsa på den del som berör just det miljösmarta valet. Att kunna erbjuda ett begagnat sortiment av möbler är en stark fördel, säger Rosmarie Ankler, HR-chef på Kraftpojkarna i Västerås.

När hyresavtalet för de nya lokalerna på Betonggatan i Västerås var klart i slutet av januari, inledde Kraftpojkarna ett samarbete med Exin. Här ville de komplettera deras tidigare kontorsmöbler med fler skrivbord och stolar, men också med en stor mängd konferens- och telefonrumsmöbler.

Kraftpojkarna anlitade en inredningsarkitekt med uppdraget att ge lokalerna en trivsam och modern miljö. Det var således både arkitekten och Rosmarie som hade kontakt med personalen på Exin för att kunna hitta rätt möbler. Det var främst Anders som hjälpte dem att göra detta. Arkitekten gav honom en syn på rummen hon ville skapa och han skickade därefter tips på möbler som han tyckte skulle passa in. Och på den vägen gick det tills de hittade varje pusselbit. Exins medarbetare gjorde dessutom ett jättebra arbete som både levererade och monterade alla möbler som beställdes.

Hur skulle du beskriva den hjälp ni fick från Anders?
– Bra! Anders har haft en hög grad av service. Han fanns alltid tillgänglig och återkopplade snabbt – vilket underlättade vårt samarbete. Att arbeta ihop med Exin och Anders har framförallt känts flexibelt. De hade ett bra ägarskap av uppgiften. Vi fick ihop allt på ett väldigt bra sätt kan jag tycka, berättar Rosmarie.

Är ni helt klara med det nya kontoret nu?
– Ja nästan. Exin ska bara hjälpa oss att hitta lite barstolar, men sen kommer vi inte behöva några fler möbler i nuläget. Arkitekten ska också arrangera med kuriosa för att få allt att kännas lite trevligare.

Varför tycker du att andra borde välja Exin?
– Välj Exin för miljöperspektivet. Men också för det jag nämnt innan – för att vi hade ett bra samarbete. De var väldigt flexibla och det fanns ett bra möbelsortiment att välja från. Hela processen fungerade mycket bra!

- Äldre nyheter

17 augusti, 2023 Harju Elekter AB har ett nytt huvudkontor: ”Exin anpassade allt utefter våra förutsättningar”

Harju Elekter AB har flyttat sitt huvudkontor till Västerås – och vi på Exin fick äran att hjälpa till med att skapa den miljö som Harju Elekter ville åt. Stilrent och enkelt var ledorden. Nu har företaget flyttat in i lokalen som numera är utgångspunkten för hela verksamheten.   – Exin är ett välkänt företag […]

20 juli, 2023 Taktema trivs bra i sitt nya kontor: ”Har man en bild av någonting kan Exin ta fram det”

Taktema Sverige AB är en av Sveriges största takentreprenörer. Med mycket på sin egen agenda ville de ha en trygg samarbetspartner när de skulle byta kontor – och då valde dem Exin. Exin och Taktema har en relation sedan långt tillbaka i tiden. Taktema har nämligen varit kunder hos Exin sedan 2009. När det var […]

10 december, 2021 Eskilstuna Fysiocenter inreder sina nya lokaler med Exin: ”När man kommer in ska det kännas bra”

Eskilstuna Fysiocenter är ledande inom idrottsmedicin, fysioterapi och kvinnohälsa. Nu finns de i nya lokaler som Exin fick äran att inreda för att skapa en välkomnande, enhetlig och hållbar inomhusmiljö. Ett handbollskast från centrum hittar du Eskilstuna Fysiocenter. Här huserar de i nya lokaler med ett rehabgym i toppklass och sex erfarna fysioterapeuter. En av […]

Följ oss