fbpx

Exin hjälper VKN Revision & Rådgivning med helhetslösning av kontorsmöbler

28 december, 2020

Exin hjälper VKN Revision & Rådgivning med helhetslösning av kontorsmöbler

VKN:s renoverade lokaler i Korsvirkeshuset i Västerås är smakfullt inredda från topp till tå. Katarina Nygren och hennes anställda trivs jättebra på det nya kontoret och tycker att inredningen från Exin lyckades sätta prägel på den må-bra-känslan som de ville uppnå.

– Vi har tillsammans skapat stilrena rum som ger oss en trevlig arbetsmiljö att vistas i. Att vi dessutom gjort det med mycket begagnade möbler känns såklart toppen, säger Katarina Nygren, VD på VKN Revision & Rådgivning.

Man känner sig varmt välkomnad när man stiger in i VKN:s kontorslokaler på Slottsgatan i Västerås. Huset andas 1700-tal med sina tegelväggar samt träbjälkar i taket. Renoveringen har däremot tagit fram en modern touch i lokalerna vilket gjort dem ännu mer attraktiva. Nu har det även tillkommit mysiga juldekorationer som ger en härlig känsla i arbetsrummen.

På VKN hjälper de alla former av företag i Mälardalen med revision av finansiella rapporter och ekonomisk rådgivning. Katarina Nygren som startade företaget för två år sedan har tidigare varit delägare och kontorschef på den världsledande revisionsbyrån EY. Istället för att gå i pension vid 65 års ålder valde hon att gå vidare i karriären med VKN. Något som indikerar att hon verkligen brinner för sitt yrke.

– Jag har fått ut mycket bra av att jobba som revisor, jag kom bland annat i kontakt med Exin redan för 20 år sedan på grund av det. Jag fick ett positivt bemötande av dem redan då och därför kändes det väldigt naturligt att gå tillbaka till dem igen när jag var i behov av kontorsinredning. Och jag blev positivt bemött även denna gång, berättar hon med ett leende.

Det var alltså när VKN skulle flytta in i sina nya lokaler i februari detta år som Katarina kom i kontakt med Exin igen. Hon besökte deras butik i Västerås och träffade Anna Enbom som hjälpte henne att hitta rätt inredning.

– Vi kände att Exin hade ett väldigt bra koncept då de erbjuder både begagnade och nya möbler. I våra lokaler har vi valt att ha en mix men majoriteten av möblerna är begagnade. Vi föredrar att handla begagnat när vi vet att de håller lika bra kvalitet som om de vore nya. De hade så mycket fint och vi är jättenöjda med allt!

Exin har under året fyllt VKN:s lokaler med funktionell förvaring, belysning samt möbler till deras arbetsytor, konferens- och loungerum. Detta har gjorts, som Katarina påpekar, med en blandning av nya och begagnade kontorsmöbler. De har bland annat fått specialtillverkade bordsskivor till sina konferensbord. Dessa har tagits fram i samarbete med Östermalms Snickeri.

– Exin har under vårt samarbete varit väldigt hörsamma och kommit med många idéer. På så sätt har vi kunnat nyttja våra arbetsytor på bästa sätt. Det är så bra att de är ärliga och leder in en på rätt spår. Men det allra bästa är att de fortfarande kan leverera en lika bra upplevelse som de gjorde för 20 år sedan. De har alltid varit serviceminded, avslutar Katarina.

- Äldre nyheter

17 augusti, 2023 Harju Elekter AB har ett nytt huvudkontor: ”Exin anpassade allt utefter våra förutsättningar”

Harju Elekter AB har flyttat sitt huvudkontor till Västerås – och vi på Exin fick äran att hjälpa till med att skapa den miljö som Harju Elekter ville åt. Stilrent och enkelt var ledorden. Nu har företaget flyttat in i lokalen som numera är utgångspunkten för hela verksamheten.   – Exin är ett välkänt företag […]

20 juli, 2023 Taktema trivs bra i sitt nya kontor: ”Har man en bild av någonting kan Exin ta fram det”

Taktema Sverige AB är en av Sveriges största takentreprenörer. Med mycket på sin egen agenda ville de ha en trygg samarbetspartner när de skulle byta kontor – och då valde dem Exin. Exin och Taktema har en relation sedan långt tillbaka i tiden. Taktema har nämligen varit kunder hos Exin sedan 2009. När det var […]

10 december, 2021 Eskilstuna Fysiocenter inreder sina nya lokaler med Exin: ”När man kommer in ska det kännas bra”

Eskilstuna Fysiocenter är ledande inom idrottsmedicin, fysioterapi och kvinnohälsa. Nu finns de i nya lokaler som Exin fick äran att inreda för att skapa en välkomnande, enhetlig och hållbar inomhusmiljö. Ett handbollskast från centrum hittar du Eskilstuna Fysiocenter. Här huserar de i nya lokaler med ett rehabgym i toppklass och sex erfarna fysioterapeuter. En av […]

Följ oss