fbpx

EXIN – DIN MILJÖSMARTA HELHETSLEVERANTÖR

25 oktober, 2018

EXIN – DIN MILJÖSMARTA HELHETSLEVERANTÖR

Vill du veta mer om Exin och vad de är för typ av företag? Patrik Hallonsten tar oss igenom allt du behöver känna till för att kunna bilda en korrekt bild av hur verksamheten fungerar för att gynna dig.  

Exin är ett företag som du vänder dig till om du behöver någon form av hjälp till ditt kontor. Det kan vara allt från en enkel komplettering av era besöksstolar till att få flytthjälp under lokalbyten, inreda hundratals arbetsplatser eller kanske deponihantera era befintliga möbler. De säljer alltså både begagnade och nya möbler samtidigt som de driver en flyttverksamhet.

– Jag har alltid tyckt om det Exin står för och har alltid trott på vad vi gör. Att kunna driva ett företag och veta att vi kan vara alla till lags samtidigt som vi gör miljön en tjänst känns fantastiskt bra. Vi försöker ständigt satsa mot framtiden och är villiga att anpassa oss till det som kunderna uppskattar. En ny och fräsch hemsida tror jag absolut kommer att vara ett steg i den riktningen, menar Patrik Hallonsten på Exin.

Som pricken över i:et har Exin dessutom ett eget snickeri med speciallösningar för kontor, restauranger och hotell, med vad man verkligen kan utmärka som unika möbler.

Snickeriet har under sin tid tillverkat många måttbeställda receptionsdiskar, barer, hyllor och andra speciella inredningar. Det som utmärker dem är att det inte är några dussinmöbler. Vi tar oss tiden och utvecklar kundens vision till en ritning och jobbar därefter ihop en möbel tillsammans. Det är verkligen något utöver det vanliga. Kombinationen av detta och försäljningen av det nya och begagnade är vad som gör oss unika, förklarar Hallonsten.

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att Exin sannerligen är en helhetsleverantör som högt värderar sina kunder och vår miljö. Varmt välkommen att göra ett besök hos Exin i Västerås, Eskilstuna eller Örebro!

 

- Äldre nyheter

17 augusti, 2023 Harju Elekter AB har ett nytt huvudkontor: ”Exin anpassade allt utefter våra förutsättningar”

Harju Elekter AB har flyttat sitt huvudkontor till Västerås – och vi på Exin fick äran att hjälpa till med att skapa den miljö som Harju Elekter ville åt. Stilrent och enkelt var ledorden. Nu har företaget flyttat in i lokalen som numera är utgångspunkten för hela verksamheten.   – Exin är ett välkänt företag […]

20 juli, 2023 Taktema trivs bra i sitt nya kontor: ”Har man en bild av någonting kan Exin ta fram det”

Taktema Sverige AB är en av Sveriges största takentreprenörer. Med mycket på sin egen agenda ville de ha en trygg samarbetspartner när de skulle byta kontor – och då valde dem Exin. Exin och Taktema har en relation sedan långt tillbaka i tiden. Taktema har nämligen varit kunder hos Exin sedan 2009. När det var […]

10 december, 2021 Eskilstuna Fysiocenter inreder sina nya lokaler med Exin: ”När man kommer in ska det kännas bra”

Eskilstuna Fysiocenter är ledande inom idrottsmedicin, fysioterapi och kvinnohälsa. Nu finns de i nya lokaler som Exin fick äran att inreda för att skapa en välkomnande, enhetlig och hållbar inomhusmiljö. Ett handbollskast från centrum hittar du Eskilstuna Fysiocenter. Här huserar de i nya lokaler med ett rehabgym i toppklass och sex erfarna fysioterapeuter. En av […]

Följ oss