fbpx

En trogen leverantör sedan 90-talet

25 juni, 2019

En trogen leverantör sedan 90-talet

Idag träffar vi Johan Erberth, ägaren av Mälardalens Frukt & Grönt. Han och företaget har använt sig av Exins tjänster sedan 30 år tillbaka och gör det än idag. Nu vill han berätta mer om dessa samarbeten för att uppmana fler till att våga konsumera begagnade möbler.

– Jag själv samarbetar gärna med restauranger och storkök kring Mälardalen. Det är viktigt för mig att kunna bidra till lokala verksamheter. Därför ser jag också till att själv bli kund hos företag nära mig. Exin är ett väldigt bra exempel på en sådan satsning, säger Johan och börjar visa oss runt i deras lokaler på Signalistgatan i Västerås.

Han tar med oss in i det öppna kontorslandskapet och berättar om det senaste projektet som Exin utfört åt dem.

– I juli förra året inredde vi dessa 14 platser med helt nya kontorsmöbler från Exin. Vi har ju alltid handlat begagnade möbler hos dem innan. På så sätt har vi kunnat spara en hel del pengar som vi längre fram kunnat lägga på nya möbler när det väl skulle bli nödvändigt, förklarar Johan. Det går ju inte heller att köpa helt nya möbler när man har ett nystartat bolag, då behöver man lägga pengar på annat. Därför är det ju toppen att företag som Exin finns. Genom dem har vi fått kvalitativa och fina begagnade möbler till ett bra pris, tillägger han.

Vi går upp för trappen och slår oss ned för att fortsätta intervjun i deras konferensrum, som också är inrett med begagnade möbler från Exin. Johan är på gott humör och berättar inlevelsefullt för oss om hur samarbetet mellan Frukt & Grönt och Exin startade. Han beskriver hur Frukt & Grönt på 90-talet lyckats få tag i fina och rymliga lokaler på Kopparlunden i Västerås. En kort period efter inflyttningen hade de turen att få Exin som grannar. Detta bidrog till att samarbetet sinsemellan fick en början. Många år senare, närmare bestämt år 2013, fick Frukt & Grönt möjligheten att bygga egna lokaler. Även då, som vi redan konstaterat, kom Exin till nytta för att pryda lokalerna med välbehövliga kontorsmöbler.

Hur har du upplevt Exins som verksamhet genom åren?
– Jag fick en väldigt bra kontakt med Thomas Cedervall från Exin redan vid vårt första möte för 30 år sen. En jättetrevlig karl med ett högt sinne för service. Han berättade om deras miljökoncept kring begagnade möbler och jag nappade direkt. Efter åren som gått har jag insett att det inte bara är deras syn på återbruk som lockat. De erbjuder även otroligt bra tjänster i form av kontorsflytt, montering, service och för att inte nämna deras Östermalms Snickeri. De har gjort mig till en väldigt nöjd kund och jag planerar redan deras kommande uppdrag här på Mälardalens Frukt & Grönt.

- Äldre nyheter

17 augusti, 2023 Harju Elekter AB har ett nytt huvudkontor: ”Exin anpassade allt utefter våra förutsättningar”

Harju Elekter AB har flyttat sitt huvudkontor till Västerås – och vi på Exin fick äran att hjälpa till med att skapa den miljö som Harju Elekter ville åt. Stilrent och enkelt var ledorden. Nu har företaget flyttat in i lokalen som numera är utgångspunkten för hela verksamheten.   – Exin är ett välkänt företag […]

20 juli, 2023 Taktema trivs bra i sitt nya kontor: ”Har man en bild av någonting kan Exin ta fram det”

Taktema Sverige AB är en av Sveriges största takentreprenörer. Med mycket på sin egen agenda ville de ha en trygg samarbetspartner när de skulle byta kontor – och då valde dem Exin. Exin och Taktema har en relation sedan långt tillbaka i tiden. Taktema har nämligen varit kunder hos Exin sedan 2009. När det var […]

10 december, 2021 Eskilstuna Fysiocenter inreder sina nya lokaler med Exin: ”När man kommer in ska det kännas bra”

Eskilstuna Fysiocenter är ledande inom idrottsmedicin, fysioterapi och kvinnohälsa. Nu finns de i nya lokaler som Exin fick äran att inreda för att skapa en välkomnande, enhetlig och hållbar inomhusmiljö. Ett handbollskast från centrum hittar du Eskilstuna Fysiocenter. Här huserar de i nya lokaler med ett rehabgym i toppklass och sex erfarna fysioterapeuter. En av […]

Följ oss