fbpx

DB Schenkers kontor får en make over

4 mars, 2019

DB Schenkers kontor får en make over

Efter att Exin gjort ett strålande arbete med att leverera kontorsmöbler åt DB Schenker i Västerås tillkom uppdraget att även modernisera kontorsytor hos Schenker i Örebro. Resultatet blev ljusare lokaler med möbler som anpassats efter personalens egna önskemål – en miljöförändring som gjort dem otroligt nöjda.

Det öppna kontorslandskapet hos DB Schenker i Örebro behövde ett nytt utseende. Exins Peter Åhlén tog sig an uppdraget att intervjua de tolv anställda på kontoret. Deras önskemål kring hur pass mycket arbetsplatsen behövdes förändras samt hur stor personlig arbetsyta de trivdes med var det som noterades.

– Det var en självklarhet att anpassa lokalens nya möbler efter personalens behov. De litade på att vi hade koll så vi fick nästan själva styra över projektet. Med hjälp av intervjuerna kunde vi lätt göra upp en plan över arbetsytans nya utseende, förklarar Åhlén.

Schenker hade i första hand kontaktat Exin då de fått goda referenser från det kontor som Exin levererat möbler till i Västerås. Men en del av samarbetet berodde också på det miljövänliga och ekonomiska skälet där begagnade möbler i fint skick finns i sortimentet.

– Många kunder får upp ögonen för vår verksamhet just för att de vet om att vi har mycket fina begagnade möbler. Men när de sedan får reda på att vi även levererar nyproducerade artiklar så kan de välja att blanda just för att kunna anpassa inredningen efter deras kontorstyper på bästa sätt, det blir ju trots allt en vinst ändå när en del av köpet är begagnat. Vi hjälper våra kunder att hitta det som känns bekvämt och har rätt design för att kunna bidra till en korrekt bild med hur deras kontor bör upplevas, säger Åhlén med ett självsäkert leende.

DB Schenkers Roger Svedberg håller helt med Åhléns uttalande. Dessutom tillägger han att samarbetet skett enkelt och utan de minsta komplikationer. Han har givit Exin en stor frihet under ansvar i detta projekt, vilket han tycker de har skött galant. Svedberg menar också på att Exin-teamet kommit med goda förslag på hur arbetsplatsen kunnat förändrats samt att produkternas kostnad varit prisvärd i jämförelse med andra leverantörer.

Efter att ha levererat skrivbord, bordskärmar och armaturer till DB Schenkers kontor i Örebro så återstår förhoppningsvis även en beställning av avgränsningskärmar.

Följ oss gärna på våra sociala medier för att ta del av fler kommande projekt!

 


 

Lista på levererade produkter:

Begagnat

14 st 2-pelarstativ, höj och sänkbara

4 st 3-pelarstativ

18 st CPU-hållare

18 st kabelrännor

Nyproducerat från vårt snickeri, Östermalm

18 st vita bordsskivor

Nyproducerat

18 st arbetslampor

18 st bordsskärmar

- Äldre nyheter

17 augusti, 2023 Harju Elekter AB har ett nytt huvudkontor: ”Exin anpassade allt utefter våra förutsättningar”

Harju Elekter AB har flyttat sitt huvudkontor till Västerås – och vi på Exin fick äran att hjälpa till med att skapa den miljö som Harju Elekter ville åt. Stilrent och enkelt var ledorden. Nu har företaget flyttat in i lokalen som numera är utgångspunkten för hela verksamheten.   – Exin är ett välkänt företag […]

20 juli, 2023 Taktema trivs bra i sitt nya kontor: ”Har man en bild av någonting kan Exin ta fram det”

Taktema Sverige AB är en av Sveriges största takentreprenörer. Med mycket på sin egen agenda ville de ha en trygg samarbetspartner när de skulle byta kontor – och då valde dem Exin. Exin och Taktema har en relation sedan långt tillbaka i tiden. Taktema har nämligen varit kunder hos Exin sedan 2009. När det var […]

10 december, 2021 Eskilstuna Fysiocenter inreder sina nya lokaler med Exin: ”När man kommer in ska det kännas bra”

Eskilstuna Fysiocenter är ledande inom idrottsmedicin, fysioterapi och kvinnohälsa. Nu finns de i nya lokaler som Exin fick äran att inreda för att skapa en välkomnande, enhetlig och hållbar inomhusmiljö. Ett handbollskast från centrum hittar du Eskilstuna Fysiocenter. Här huserar de i nya lokaler med ett rehabgym i toppklass och sex erfarna fysioterapeuter. En av […]

Följ oss