fbpx

Begagnade kontorsmöbler – årets julklapp?

12 december, 2018

Begagnade kontorsmöbler – årets julklapp?

Årets julklapp blev 2018 det begagnade klädesplagget. En produkt som är väldigt nära besläktad med Exins begagnade kontorsmöbler. Så varför inte investera i nya, begagnade kontorsstolar, det är väl en perfekt julklapp till de anställda?

Exin har under 2018 haft en positiv utveckling, och man har nått de flesta av målen som var uppsatta, enligt Patrik Hallonsten, Sälj- och personalansvarig på Exin.

– 2018 har varit ett bra år med många roliga och bra projekt. Vi fortsätter att växa med medarbetare, vilket är kul. Vi har även fått ny hemsida, och det känns både spännande och lovande. I siffror hade vi en ökning med 9% omsättningsmässigt, vilket var 4,5% över budget. Vi var även väldigt nära att nå det viktigaste målet, begagnat-försäljning. Vilket är vår grundplåt och där vill vi alltid överträffa våra mål, främst för miljöns skull, menar Patrik.

Vad är målsättningen för 2019?

– Att öka närvaron på sociala medier för att göra så många som möjligt medvetna om vad Exin kan hjälpa till med, samt fortsätta med vår miljöinriktning genom hantering av begagnade möbler.

Hur är stämningen på företaget såhär inför julen? 

– Just för tillfället gör vi en av de större flyttarna vi någonsin har gjort i Exins historia. Det är cirka 30 medarbetare involverade i detta, där allt går superbra och stämningen är på topp. Vi har fantastiska medarbetare som alltid gör ett professionellt och bra jobb.

Vilken produkt skulle du säga är ”er” årets julklapp?

– Det måste vara begagnade kontorsstolar. Sedan är elstativ produkter vi är väldigt duktiga på och säljer mycket av, och det vet våra kunder som gärna vill ha dessa produkter. För tillfället har vi ett lager på cirka 400 stycken superfina sådana för försäljning. Detta blir en ekonomisk och samtidigt miljömässigt bra julklapp till de anställda, konstaterar Patrik och fortsätter: Vi vill även passa på att önska samtliga kunder och partners en riktigt god jul och ett gott nytt år.

- Äldre nyheter

17 augusti, 2023 Harju Elekter AB har ett nytt huvudkontor: ”Exin anpassade allt utefter våra förutsättningar”

Harju Elekter AB har flyttat sitt huvudkontor till Västerås – och vi på Exin fick äran att hjälpa till med att skapa den miljö som Harju Elekter ville åt. Stilrent och enkelt var ledorden. Nu har företaget flyttat in i lokalen som numera är utgångspunkten för hela verksamheten.   – Exin är ett välkänt företag […]

20 juli, 2023 Taktema trivs bra i sitt nya kontor: ”Har man en bild av någonting kan Exin ta fram det”

Taktema Sverige AB är en av Sveriges största takentreprenörer. Med mycket på sin egen agenda ville de ha en trygg samarbetspartner när de skulle byta kontor – och då valde dem Exin. Exin och Taktema har en relation sedan långt tillbaka i tiden. Taktema har nämligen varit kunder hos Exin sedan 2009. När det var […]

10 december, 2021 Eskilstuna Fysiocenter inreder sina nya lokaler med Exin: ”När man kommer in ska det kännas bra”

Eskilstuna Fysiocenter är ledande inom idrottsmedicin, fysioterapi och kvinnohälsa. Nu finns de i nya lokaler som Exin fick äran att inreda för att skapa en välkomnande, enhetlig och hållbar inomhusmiljö. Ett handbollskast från centrum hittar du Eskilstuna Fysiocenter. Här huserar de i nya lokaler med ett rehabgym i toppklass och sex erfarna fysioterapeuter. En av […]

Följ oss