fbpx

Ansgarskyrkan i Västerås

11 juni, 2020

Ansgarskyrkan i Västerås

Sedan många år tillbaka har Ansgarskyrkan köpt möbler och inredning på Exin. De har alltid köpt det mesta begagnat då miljön har en stor betydelse för dem. Hållbarhet och bra kvalitet är ytterligare något de värdesätter då möblerna används i många olika områden av deras verksamhet.

Ansgarskyrkan är en församling och mötesplats för både unga och gamla. De har flera forum och träffar med olika grupper, som till exempel musik och körsång, måndagsträffar med pensionärer och värdefulla fikastunder där man kan träffas och umgås med andra människor. De har även en fritidsverksamhet för barn och ungdomar.

Nyligen behövde de renovera ungdomsdelen av kyrkan och därför tog de återigen kontakt med Exin.

– De har så fina begagnade möbler. Vi har varit där flera gånger och både hittat det ena och det andra. Saker som man planerat att köpa och saker som man snubblat på i butiken och insett att man skulle behöva ha. De har ett stort och blandat utbud så det finns alltid något för alla och just därför åkte vi dit igen när vi skulle renovera, säger Rigmor och Hans från Ansgarsförsamlingen.

– Ja och även för att vi vill vara miljövänliga, säger Hans-Erik som är kollega till Rigmor och Hans. Slit och släng-samhället vill vi göra något åt då miljön har stor betydelse för oss. Kan man handla begagnat så ska man göra det, avslutar han.

Vad har ni hittat för typer av möbler hos Exin?
– Fåtöljer, soffor, kontorsstolar ­– ja lite allt möjligt. Träffar vi rätt då tar vi det, säger Hans.

– Sedan har vi även tagit hjälp av Östermalms Snickeri när vi önskat något som behövts anpassas efter våra lokaler. Det är en väldigt bra lösning när man vill att ett rum ska uppnå en viss känsla och funktion. Då kan man med hjälp av snickeriet få en skräddarsydd möbel som passar perfekt. Och det har inte varit svårt för dem att tillverka möbler efter våra önskemål, vi är jättenöjda, tillägger Hans-Erik.

Hur skulle ni vilja sammanfatta den hjälp ni fått av Exin?
– Vi har fått hjälp med möbler och gardiner, av snickeriet och med leverans. Allting har fungerat jättebra, man får alltid ett lika trevligt bemötande av dem. Genom åren har de bevakat möbler åt oss som vi önskat men som de kanske inte haft inne för stunden. Då skickar de bilder till oss så att vi sedan kan få köpa möblerna om vi vill. Bara det är ju väldigt tacksamt. Vi skulle varmt rekommendera andra att handla av Exin, både ur ett ekonomiskt och miljövänligt perspektiv, avslutar Rigmor.

- Äldre nyheter

17 augusti, 2023 Harju Elekter AB har ett nytt huvudkontor: ”Exin anpassade allt utefter våra förutsättningar”

Harju Elekter AB har flyttat sitt huvudkontor till Västerås – och vi på Exin fick äran att hjälpa till med att skapa den miljö som Harju Elekter ville åt. Stilrent och enkelt var ledorden. Nu har företaget flyttat in i lokalen som numera är utgångspunkten för hela verksamheten.   – Exin är ett välkänt företag […]

20 juli, 2023 Taktema trivs bra i sitt nya kontor: ”Har man en bild av någonting kan Exin ta fram det”

Taktema Sverige AB är en av Sveriges största takentreprenörer. Med mycket på sin egen agenda ville de ha en trygg samarbetspartner när de skulle byta kontor – och då valde dem Exin. Exin och Taktema har en relation sedan långt tillbaka i tiden. Taktema har nämligen varit kunder hos Exin sedan 2009. När det var […]

10 december, 2021 Eskilstuna Fysiocenter inreder sina nya lokaler med Exin: ”När man kommer in ska det kännas bra”

Eskilstuna Fysiocenter är ledande inom idrottsmedicin, fysioterapi och kvinnohälsa. Nu finns de i nya lokaler som Exin fick äran att inreda för att skapa en välkomnande, enhetlig och hållbar inomhusmiljö. Ett handbollskast från centrum hittar du Eskilstuna Fysiocenter. Här huserar de i nya lokaler med ett rehabgym i toppklass och sex erfarna fysioterapeuter. En av […]

Följ oss