Begagnade kontorsmöbler – årets julklapp?

12 december, 2018

Begagnade kontorsmöbler – årets julklapp?

Årets julklapp blev 2018 det begagnade klädesplagget. En produkt som är väldigt nära besläktad med Exins begagnade kontorsmöbler. Så varför inte investera i nya, begagnade kontorsstolar, det är väl en perfekt julklapp till de anställda?

Exin har under 2018 haft en positiv utveckling, och man har nått de flesta av målen som var uppsatta, enligt Patrik Hallonsten, Sälj- och personalansvarig på Exin.

– 2018 har varit ett bra år med många roliga och bra projekt. Vi fortsätter att växa med medarbetare, vilket är kul. Vi har även fått ny hemsida, och det känns både spännande och lovande. I siffror hade vi en ökning med 9% omsättningsmässigt, vilket var 4,5% över budget. Vi var även väldigt nära att nå det viktigaste målet, begagnat-försäljning. Vilket är vår grundplåt och där vill vi alltid överträffa våra mål, främst för miljöns skull, menar Patrik.

Vad är målsättningen för 2019?

– Att öka närvaron på sociala medier för att göra så många som möjligt medvetna om vad Exin kan hjälpa till med, samt fortsätta med vår miljöinriktning genom hantering av begagnade möbler.

Hur är stämningen på företaget såhär inför julen? 

– Just för tillfället gör vi en av de större flyttarna vi någonsin har gjort i Exins historia. Det är cirka 30 medarbetare involverade i detta, där allt går superbra och stämningen är på topp. Vi har fantastiska medarbetare som alltid gör ett professionellt och bra jobb.

Vilken produkt skulle du säga är ”er” årets julklapp?

– Det måste vara begagnade kontorsstolar. Sedan är elstativ produkter vi är väldigt duktiga på och säljer mycket av, och det vet våra kunder som gärna vill ha dessa produkter. För tillfället har vi ett lager på cirka 400 stycken superfina sådana för försäljning. Detta blir en ekonomisk och samtidigt miljömässigt bra julklapp till de anställda, konstaterar Patrik och fortsätter: Vi vill även passa på att önska samtliga kunder och partners en riktigt god jul och ett gott nytt år.

- Äldre nyheter

4 mars, 2019 DB Schenkers kontor får en make over

Efter att Exin gjort ett strålande arbete med att leverera kontorsmöbler åt DB Schenker i Västerås tillkom uppdraget att även modernisera kontorsytor hos Schenker i Örebro. Resultatet blev ljusare lokaler med möbler som anpassats efter personalens egna önskemål – en miljöförändring som gjort dem otroligt nöjda. Det öppna kontorslandskapet hos DB Schenker i Örebro behövde […]

1 februari, 2019 Leverans av kontorsmöbler i Örebro

Essén Rör är en av Örebros största privatägda VVS-firmor. De har precis byggt egna lokaler på Aspholmen i Örebro, lokaler som skulle fyllas med snygga kontorsmöbler. Det var i mitten av september förra året som Exin kom i kontakt med Essén via en gemensam leverantör. Detta mynnade ut i att Peter Åhlén, som ansvarar för […]

12 december, 2018 Begagnade kontorsmöbler – årets julklapp?

Årets julklapp blev 2018 det begagnade klädesplagget. En produkt som är väldigt nära besläktad med Exins begagnade kontorsmöbler. Så varför inte investera i nya, begagnade kontorsstolar, det är väl en perfekt julklapp till de anställda? Exin har under 2018 haft en positiv utveckling, och man har nått de flesta av målen som var uppsatta, enligt […]

Sitemap

EXIN-GRUPPEN

Figurale arbetar med nyförsäljning av kontorsmöbler och även uthyrning av kontorsinredning till projekt eller utbildningar

Med känsla för kvalitet och detaljer specialanpassar vi dina egna ritningar och idéer

Följ oss