Begagnade kontorsmöbler – årets julklapp?

12 december, 2018

Begagnade kontorsmöbler – årets julklapp?

Årets julklapp blev 2018 det begagnade klädesplagget. En produkt som är väldigt nära besläktad med Exins begagnade kontorsmöbler. Så varför inte investera i nya, begagnade kontorsstolar, det är väl en perfekt julklapp till de anställda?

Exin har under 2018 haft en positiv utveckling, och man har nått de flesta av målen som var uppsatta, enligt Patrik Hallonsten, Sälj- och personalansvarig på Exin.

– 2018 har varit ett bra år med många roliga och bra projekt. Vi fortsätter att växa med medarbetare, vilket är kul. Vi har även fått ny hemsida, och det känns både spännande och lovande. I siffror hade vi en ökning med 9% omsättningsmässigt, vilket var 4,5% över budget. Vi var även väldigt nära att nå det viktigaste målet, begagnat-försäljning. Vilket är vår grundplåt och där vill vi alltid överträffa våra mål, främst för miljöns skull, menar Patrik.

Vad är målsättningen för 2019?

– Att öka närvaron på sociala medier för att göra så många som möjligt medvetna om vad Exin kan hjälpa till med, samt fortsätta med vår miljöinriktning genom hantering av begagnade möbler.

Hur är stämningen på företaget såhär inför julen? 

– Just för tillfället gör vi en av de större flyttarna vi någonsin har gjort i Exins historia. Det är cirka 30 medarbetare involverade i detta, där allt går superbra och stämningen är på topp. Vi har fantastiska medarbetare som alltid gör ett professionellt och bra jobb.

Vilken produkt skulle du säga är ”er” årets julklapp?

– Det måste vara begagnade kontorsstolar. Sedan är elstativ produkter vi är väldigt duktiga på och säljer mycket av, och det vet våra kunder som gärna vill ha dessa produkter. För tillfället har vi ett lager på cirka 400 stycken superfina sådana för försäljning. Detta blir en ekonomisk och samtidigt miljömässigt bra julklapp till de anställda, konstaterar Patrik och fortsätter: Vi vill även passa på att önska samtliga kunder och partners en riktigt god jul och ett gott nytt år.

- Äldre nyheter

12 december, 2018 Begagnade kontorsmöbler – årets julklapp?

Årets julklapp blev 2018 det begagnade klädesplagget. En produkt som är väldigt nära besläktad med Exins begagnade kontorsmöbler. Så varför inte investera i nya, begagnade kontorsstolar, det är väl en perfekt julklapp till de anställda? Exin har under 2018 haft en positiv utveckling, och man har nått de flesta av målen som var uppsatta, enligt […]

30 november, 2018 EXIN lanserar ny hemsida

Patrik Hallonsten jobbar som sälj- och personalansvarig i Exin-gruppen, där han även är en av två delägare. De har under de tre senaste åren haft en mycket positiv utveckling i det redan välmående möbelföretaget. Och nu är nästa utvecklingsområde alltså att digitalisera hela Exin-gruppen. – I siffror har vi nästan dubblat både omsättning och antal […]

25 oktober, 2018 CEDERVALL OM EXINS HISTORIA

Thomas Cedervall är ett känt namn hos Exin. Han har arbetat på företaget sedan 1984 och kan dess historia både utan- och innantill.  Exin startade år 1980 och var då ett flytt-, bygg- och inredningsföretag. Exin blev 1984 erbjudna att ta över ASEA´s möbelförråd. Thomas Cedervall som tidigare arbetade på Aseas möbelförråd fick börja arbeta […]

Sitemap

EXIN-GRUPPEN

Figurale arbetar med nyförsäljning av kontorsmöbler och även uthyrning av kontorsinredning till projekt eller utbildningar

Med känsla för kvalitet och detaljer specialanpassar vi dina egna ritningar och idéer

Följ oss