EXIN – DIN MILJÖSMARTA HELHETSLEVERANTÖR

25 oktober, 2018

EXIN – DIN MILJÖSMARTA HELHETSLEVERANTÖR

Vill du veta mer om Exin och vad de är för typ av företag? Patrik Hallonsten tar oss igenom allt du behöver känna till för att kunna bilda en korrekt bild av hur verksamheten fungerar för att gynna dig.  

Exin är ett företag som du vänder dig till om du behöver någon form av hjälp till ditt kontor. Det kan vara allt från en enkel komplettering av era besöksstolar till att få flytthjälp under lokalbyten, inreda hundratals arbetsplatser eller kanske deponihantera era befintliga möbler. De säljer alltså både begagnade och nya möbler samtidigt som de driver en flyttverksamhet.

– Jag har alltid tyckt om det Exin står för och har alltid trott på vad vi gör. Att kunna driva ett företag och veta att vi kan vara alla till lags samtidigt som vi gör miljön en tjänst känns fantastiskt bra. Vi försöker ständigt satsa mot framtiden och är villiga att anpassa oss till det som kunderna uppskattar. En ny och fräsch hemsida tror jag absolut kommer att vara ett steg i den riktningen, menar Patrik Hallonsten på Exin.

Som pricken över i:et har Exin dessutom ett eget snickeri med speciallösningar för kontor, restauranger och hotell, med vad man verkligen kan utmärka som unika möbler.

Snickeriet har under sin tid tillverkat många måttbeställda receptionsdiskar, barer, hyllor och andra speciella inredningar. Det som utmärker dem är att det inte är några dussinmöbler. Vi tar oss tiden och utvecklar kundens vision till en ritning och jobbar därefter ihop en möbel tillsammans. Det är verkligen något utöver det vanliga. Kombinationen av detta och försäljningen av det nya och begagnade är vad som gör oss unika, förklarar Hallonsten.

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att Exin sannerligen är en helhetsleverantör som högt värderar sina kunder och vår miljö. Varmt välkommen att göra ett besök hos Exin i Västerås, Eskilstuna eller Örebro!

 

- Äldre nyheter

30 november, 2018 EXIN lanserar ny hemsida

Patrik Hallonsten jobbar som sälj- och personalansvarig i Exin-gruppen, där han även är en av två delägare. De har under de tre senaste åren haft en mycket positiv utveckling i det redan välmående möbelföretaget. Och nu är nästa utvecklingsområde alltså att digitalisera hela Exin-gruppen. – I siffror har vi nästan dubblat både omsättning och antal […]

25 oktober, 2018 CEDERVALL OM EXINS HISTORIA

Thomas Cedervall är ett känt namn hos Exin. Han har arbetat på företaget sedan 1984 och kan dess historia både utan- och innantill.  Exin startade år 1980 och var då ett flytt-, bygg- och inredningsföretag. Exin blev 1984 erbjudna att ta över ASEA´s möbelförråd. Thomas Cedervall som tidigare arbetade på Aseas möbelförråd fick börja arbeta […]

25 oktober, 2018 EXIN – DIN MILJÖSMARTA HELHETSLEVERANTÖR

Vill du veta mer om Exin och vad de är för typ av företag? Patrik Hallonsten tar oss igenom allt du behöver känna till för att kunna bilda en korrekt bild av hur verksamheten fungerar för att gynna dig.   Exin är ett företag som du vänder dig till om du behöver någon form av […]

Sitemap

EXIN-GRUPPEN

Figurale arbetar med nyförsäljning av kontorsmöbler och även uthyrning av kontorsinredning till projekt eller utbildningar

Med känsla för kvalitet och detaljer specialanpassar vi dina egna ritningar och idéer

Följ oss